AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerimi almak

Kahve falında kuranı kerimi almak

Kahve falında kuranı kerimi almak rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine, ileri gideceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine inanılır.

Kahve falında kuranı kerimi almak gördüyseniz:

  • Mantıklı davranmak için gayret gösterin.

Kahve falında kuranı kerimi elinde görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi elinden düşürmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerim hediye vermek ele geçen fırsatların heba edileceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kuran kerim yazmak asla gururundan ödün vermeyeceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kuranı kerimi taşımak büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim yazmak fakir fukaraya yardım edileceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işarettir.

Kahve falında kuranı kerimden ayet görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında birinden kuranı kerim istemek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir