AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerimi korumak

Kahve falında kuranı kerimi korumak

Kahve falında kuranı kerimi korumak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında kuranı kerimi korumak gördüyseniz:

  • Bazı güzel sürprizlerle karşılşamanız gerekiyor.

Kahve falında kuranı kerimi korumak herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında kuranı korumak kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kuranı koruduğunu görmek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine alamet eder.

Kahve falında kuranı kerim okumak hayatını ailesine adayacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim dersi vermek iyiliklerden yüz çevirmeye, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında açık kuranı kerim görmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerim duymak karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına işarettir.

Kahve falında kuranı kerimin yere düştüğünü görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir