AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerim hediye vermek

Kahve falında kuranı kerim hediye vermek

Kahve falında kuranı kerim hediye vermek hatalarını düzelteceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, işlerinde aksama olacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim hediye vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler olması gerektiği gibi davranmayabilirler.

Kahve falında kuranı kerim hediye almak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi hediye almak işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kuranı kerim hediye vermek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine işarettir.

Kahve falında kuran kerim hediye almak gelirinin garanti olacağına, üzgün ve karamsar olacağına rivayet eder.

Kahve falında hediye kuranı kerim almak eşler arasına kara kedi gireceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinden kuranı kerim hediye almak sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında birine kuranı kerim hediye etmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerim hediye edildiğini görmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir