AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran istemek

Kahve falında kuran istemek

Kahve falında kuran istemek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, bazı ortak işlere gireceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, başın borçlularla belaya gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kuran istemek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri veya katkıları aklınızı başınızdan almasa bile, sizi yavaşlatmadığı sürece kulak verilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında kuran öğrenmek istediğini görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, kazancının da eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kuran istemek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında birinden kuran istemek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuran öğrenmek istemek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün kuran istemek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden kuranı kerim istemek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim istemek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına işarettir.

Kahve falında kuran öğrenmeyi istemek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir