AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran dinlemeye gitmek

Kahve falında kuran dinlemeye gitmek

Kahve falında kuran dinlemeye gitmek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, oğlu evli ise boşanacağına, takdir toplayacak işler yapacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuran dinlemeye gitmek gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza halledemeyeceğiniz işler için söz vermeniz kötü duruma düşmenize veya kötü görünmenize neden olabilir.

Kahve falında kuran dinlemeye gitmek hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine işaret eder.

Kahve falında kuran dinlerken ağlamak ailesinin de büyük olacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında camiye gidip kuran okumak işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına yorulur.

Kahve falında kuran kursuna gitmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kuran okumaya gitmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yatılı kuran kursuna gitmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, isyan edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuran okunan yere gitmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuran davetine gitmek onu kendisinden daha çok seveceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir