AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran kursuna gitmek

Kahve falında kuran kursuna gitmek

Kahve falında kuran kursuna gitmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında kuran kursuna gitmek gördüyseniz:

  • Teorik olarak mümkün görünen şeyler pratikte absurd duruyor olabilir.

Kahve falında kuran kursuna gitmek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yatılı kuran kursuna gitmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kuran kursu gitmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran kursunda namaz kılmak sıkıntılarının günden güne artacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuran kursu hocası görmek yetki ve imza sahibi olacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında kuran kursunda olduğunu görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuran kursunda olmak ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kuran kursu temizlemek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir