AnaSayfa / Genel / Kahve falında kundakta bebek emzirmek

Kahve falında kundakta bebek emzirmek

Kahve falında kundakta bebek emzirmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kundakta bebek emzirmek gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz yerden bir para alabilirsiniz.

Kahve falında kundakta bebek emzirmek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz kundakta bebek görmek elinin de bollaşacağına, ele geçen parada artış olacağına tabir olunur.

Kahve falında kundakta konuşan bebek görmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine yorulur.

Kahve falında kundakta bebek taşımak sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına yorulur.

Kahve falında mavi kundaklı bebek görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kundakta erkek bebek görmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına delalettir.

Kahve falında kundakta bebek kucaklamak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında iki tane kundakta bebek görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir