AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek kundağı görmek

Kahve falında bebek kundağı görmek

Kahve falında bebek kundağı görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek kundağı gördüyseniz:

  • Bazı hediyeler alabilir veya verebilirsiniz.

Kahve falında kundaklanmış bebek görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş kundakta bebek görmek ondan şifa göreceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kundaklı bebek görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek kundağı görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kundakta bebek kucaklamak kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kundakta bebek görmek anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına inanılır.

Kahve falında kundakta ağlayan bebek görmek büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kundakta erkek bebek görmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir