AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumda akrep görmek

Kahve falında kumda akrep görmek

Kahve falında kumda akrep görmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine yorulur.

Kahve falında kumda akrep gördüyseniz:

  • Sonuç olarak kendinize biraz daha önem verirseniz sanırım daha iyi olacak.

Kahve falında kumda akrep görmek atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrep beslemek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında akrebi öldürdüğünü görmek hayra ve esenliğe, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz kenarında akrep görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı akrep görmek başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında evde akrep öldürmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatakta akrep öldürmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrep ve örümcek öldürmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir