AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı akrep görmek

Kahve falında sarı akrep görmek

Kahve falında sarı akrep görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, zor zamanlar geçirileceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya yorulur.

Kahve falında sarı akrep gördüyseniz:

  • Akşama doğru alacağınız önemli bir haber üzerine yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında sarı renkli akrep görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında sarı renk akrep görmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında sarı akrep görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına alamet eder.

Kahve falında sarı siyah akrep görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zehirli akrep görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akrep yavrusu görmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, kazancının da azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda akrep görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında evde siyah akrep görmek daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir