AnaSayfa / Genel / Kahve falında kullanılmış kıyafet görmek

Kahve falında kullanılmış kıyafet görmek

Kahve falında kullanılmış kıyafet görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine inanılır.

Kahve falında kullanılmış kıyafet gördüyseniz:

  • Fark yaratma şansınız var.

Kahve falında kullanılmış kıyafet görmek yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, muradının gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında kullanılmış kıyafet almak hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında araba kullanırken kaybolmak üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, yoğun duygular yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba kullanmayı öğretmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hızlı araba kullanan birini görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine araba kullanmayı öğretmek insanlar arasında barışın sağlanacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına alamet eder.

Kahve falında başkasını araba kullanırken görmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silah kullanan birini görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir