AnaSayfa / Genel / Kahve falında kullanılmış elbise görmek

Kahve falında kullanılmış elbise görmek

Kahve falında kullanılmış elbise görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, çekilen acıların unutulacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında kullanılmış elbise gördüyseniz:

  • İhtiyacınız olmayan şeyler satın alabilirsiniz.

Kahve falında kullanılmış elbise giymek büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına delalet eder.

Kahve falında kullanılmış elbise görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kullanılmış ped görmek fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kısmetinin de açılacağına alamet eder.

Kahve falında araba kullanmayı öğrenmek çok istediği bir şeye sahip olacağına, kafasını rahatlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kullanılmış kıyafet görmek de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında kullanılmış silgi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birini araba kullanırken görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında tır kullanan birini görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir