AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağına kuran okumak

Kahve falında kulağına kuran okumak

Kahve falında kulağına kuran okumak yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, haneye dertlerin gireceğine , hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, kazançlı çıkacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağına kuran okumak gördüyseniz:

  • Fazla düşünmeden aklınıza gelen ilk tercihi yapın.

Kahve falında kulağına kuran okumak işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin kulağına ezan okumak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek kulağına ezan okumak verdiği sözleri tutacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında kulağa ezan okumak uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine delalet eder.

Kahve falında kulağa dua okumak yolunda gideceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine yorulur.

Kahve falında çocuğun kulağına ezan okumak kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan çocuğun kulağına ezan okumak bir daha ölene kadar bırakmayacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toplanıp kuran okumak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir