AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi kökünden çekip koparmak

Kahve falında dişi kökünden çekip koparmak

Kahve falında dişi kökünden çekip koparmak kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, yanlış adımlar atacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, anlaşmalardan cayılacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişi kökünden çekip koparmak gördüyseniz:

  • Bazı planlardaki değişiklikler sizin lehinize gelişebilir.

Kahve falında dişi kökünden çekip koparmak şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına delalettir.

Kahve falında dişin kökünden çıktığını görmek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalettir.

Kahve falında kök dişi çektirmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kök dişinin çıktığını görmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kök dişinin düştüğünü görmek yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kök dişini çıkarmak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine rivayet eder.

Kahve falında kök dişi görmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişinin kökünden çıktığını görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir