AnaSayfa / Genel / Kahve falında sucuk çalmak

Kahve falında sucuk çalmak

Kahve falında sucuk çalmak dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, namaz kılacağına inanılır.

Kahve falında sucuk çalmak gördüyseniz:

  • Dinleyip anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında sucuk çalmak uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına delalettir.

Kahve falında sucuk içi görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalettir.

Kahve falında birine sucuk vermek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında sucuk yumurta görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cevizli sucuk yemek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında sucuk yemek görmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sucuklu ekmek yemek hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, mali olarak küçüleceğine yorulur.

Kahve falında sucuk yapmak uğranılan zararın paylaşılacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir