AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük karpuz görmek

Kahve falında küçük karpuz görmek

Kahve falında küçük karpuz görmek hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  alamet etmektedir.

Kahve falında küçük karpuz gördüyseniz:

  • Aslında çok da istekli olmadığınız veya sezgilerinizin size onay vermedi maceralara atılıyor, imzalar atıyor veya planlara dahil oluyor olabilirsiniz.

Kahve falında küçük karpuz yemek büyük hatalar yapacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük karpuz görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karpuz kavun ekmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında üzüm ve karpuz görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı karpuz yemek günaha gireceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına inanılır.

Kahve falında büyük karpuzlar görmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine delalettir.

Kahve falında birinin karpuz verdiğini görmek geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına delalet eder.

Kahve falında mevsimi dışında karpuz görmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir