AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük hediyeler almak

Kahve falında küçük hediyeler almak

Kahve falında küçük hediyeler almak maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında küçük hediyeler almak gördüyseniz:

  • Sevgilinizin yeni fiziksel görüntüsü karşısında çok şaşıracaksınız.

Kahve falında küçük hediye paketi görmek kişinin şifaya kavuşacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden küçük bir çanta hediye almak müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, yaşama hevesinden olacağına alamet eder.

Kahve falında küçük altın hediye almak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük köpek hediye almak kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük hediyeler almak zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, hayırlı ve güzel olacağına inanılır.

Kahve falında küçük kırmızı elma görmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğu yıkamak zor bir durumun üstesinden gelmeye, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük kuzu sevmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir