AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük dana görmek

Kahve falında küçük dana görmek

Kahve falında küçük dana görmek yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında küçük dana gördüyseniz:

  • Size bağlı kişilerle vakit geçirmeniz bazı görev veya sorumluluklarınızdan kurtulmanıza yardım edebilir.

Kahve falında küçük dana görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına delalettir.

Kahve falında ikiz dana görmek elinin darlaşacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine inanılır.

Kahve falında dananın kesildiğini görmek çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına alamet eder.

Kahve falında dana süsmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında dana kovalaması görmek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde dana görmek yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına işarettir.

Kahve falında siyah dana görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dana ve koyun görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir