AnaSayfa / Genel / Kahve falında af etmemek

Kahve falında af etmemek

Kahve falında af etmemek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, kararlarına saygı duyulacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında af etmemek gördüyseniz:

  • Bazı konularla zaman kaybetme eğilimindesiniz, sakın oyalanmayın.

Kahve falında af etmemek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında afrika menekşesi görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin af dilediğini görmek dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına delalet eder.

Kahve falında afganlı görmek rızık elde edeceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında afrika kıtasını görmek hanesinin bollukla dolacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında birini affetmemek hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında genel af görmek bundan hayır göreceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliden af dilemek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir