AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliden af dilemek

Kahve falında eski sevgiliden af dilemek

Kahve falında eski sevgiliden af dilemek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliden af dilemek gördüyseniz:

  • Bir çok alanda şansınız artıyor.

Kahve falında eski sevgiliden af dilemek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden af dilemek sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında ağlayarak af dilemek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına işaret eder.

Kahve falında birinin af dilediğini görmek zamandan da kar edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına işaret eder.

Kahve falında birinden af dilemek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında ölüden af dilemek hedeflere ulaşamayacağına, keyifli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında af dilemek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında babadan af dilemek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir