AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük bilezik görmek

Kahve falında küçük bilezik görmek

Kahve falında küçük bilezik görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük bilezik gördüyseniz:

  • Gergin veya uzlaşmaya yanaşmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında küçük bilezik görmek gelirinin daimi olacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük altın bilezik görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneye bilezik takmak iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam bilezik görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında naylon bilezik takmak mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarihi bilezik görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi kolunda bilezik görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına yorulur.

Kahve falında altın küpe ve bilezik görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir