AnaSayfa / Genel / Kahve falında hız yapmak

Kahve falında hız yapmak

Kahve falında hız yapmak başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, şöhretli biri olunacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hız yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal bir konu sizi yorabilir.

Kahve falında aşırı hız yapmak büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında motorla hız yapmak fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında arabayla hız yapmak ticarette şansının düşeceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında arabada hız yapmak bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında motosikletle hız yapmak böylece hayatının kolaylaşacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hız yapmak isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında hızır aleyhisselamı konuşmak bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına inanılır.

Kahve falında hızır aleyhisselam konuşmak hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, şansızlığın kırılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir