AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük at görmek

Kahve falında küçük at görmek

Kahve falında küçük at görmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, umutlarını yitireceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine delalet eder.

Kahve falında küçük at gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri haber alamadığınız bir eski sevgiliniz yeniden ortaya çıkabilir.

Kahve falında küçük at görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz küçük at görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, bekarsa evleneceğine inanılır.

Kahve falında küçük beyaz at görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine işarettir.

Kahve falında küçük terlik giymek her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah küçük böcek görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına inanılır.

Kahve falında küçük altın vermek hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine işarettir.

Kahve falında küçük çocuğa su vermek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, hatalarını fark edeceğine yorulur.

Kahve falında küçüklük arkadaşını görmek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir