AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağında can vermek

Kahve falında kucağında can vermek

Kahve falında kucağında can vermek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, umutlarını yitireceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kucağında can vermek gördüyseniz:

  • Hayal gücünüzü zorlayacak yollarda ilerleyebilir, yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında kucağında can vermek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş anneyi canlanmış görmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında can erik toplamak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında cansu görmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine delalettir.

Kahve falında azrailin canını almaya geldiğini görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında babanın can çekiştiğini görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek canlandirmak çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin öldüğünü ve tekrar canlandığını görmek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir