AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz akasya çiçeği görmek

Kahve falında beyaz akasya çiçeği görmek

Kahve falında beyaz akasya çiçeği görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına, karşılığını bulacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz akasya çiçeği gördüyseniz:

  • Tazelenen anılar bundan sonra ne yapmak istediğiniz üzerinde düşünmenize neden olabilir.

Kahve falında beyaz akasya çiçeği görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akasya çiçeği koklamak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akasya çiçeği yemek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akasya yemek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında akasya fidanı görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında akasya ağacı görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akasya görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz çiçek açmış ağaç görmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir