AnaSayfa / Genel / Kahve falında krem rengi at görmek

Kahve falında krem rengi at görmek

Kahve falında krem rengi at görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, üzüntü yaşamaya, yaşamın güzelliklerle dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında krem rengi at gördüyseniz:

  • Bir yandan hayranlık uyandırırken, bir yandan da kıskanılabilirsiniz.

Kahve falında krem rengi at görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine delalet eder.

Kahve falında krem rengi mont giymek ününü ülke dışına taşıyacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında krem rengi zarf görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında krem rengi ayakkabı giymek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında krem rengi terlik giymek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında krem rengi araba görmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine rivayet eder.

Kahve falında krem rengi çizme giymek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında krem rengi yelek görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir