AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyunun saldırdığını görmek

Kahve falında koyunun saldırdığını görmek

Kahve falında koyunun saldırdığını görmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, işlerin de hafifleyeceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine delalettir.

Kahve falında koyunun saldırdığını gördüyseniz:

  • Size sunacak şeyleri olan kişilerle tanışmanızı sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında koyunun saldırdığını görmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, verilen  sözlerin tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara kedi saldırdığını görmek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah köpeğin saldırdığını görmek girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına işaret eder.

Kahve falında tavşanın saldırdığını görmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında maymunun saldırdığını görmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayının saldırdığını görmek borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öküzün saldırdığını görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kurt köpeği saldırdığını görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir