AnaSayfa / Genel / Kahve falında grip aşısı olmak

Kahve falında grip aşısı olmak

Kahve falında grip aşısı olmak maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, sorunlarının artacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında grip aşısı olmak gördüyseniz:

  • Neyse ki, belli problemleri çözmenize yardımı dokunabilecek veya kararlar almanızı sağlayabilecek kişiler yakınınızda olacak.

Kahve falında grip aşısı olmak sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine inanılır.

Kahve falında birinin grip olduğunu görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine delalet eder.

Kahve falında gripin görmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine işaret eder.

Kahve falında grip olduğunu görmek haksızlık edeceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında grip olmak kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına rivayet eder.

Kahve falında aşı olmaktan kaçmak zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza işaret eder.

Kahve falında aşı olmak iğne görmek isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında tarhana aşı görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir