AnaSayfa / Genel / Kahve falında köyüne gittiğini görmek

Kahve falında köyüne gittiğini görmek

Kahve falında köyüne gittiğini görmek sevdiği insanların olacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köyüne gittiğini gördüyseniz:

  • Anlayamadığınız durumları netleştirmek veya anlamakta zorluk çektiğiniz kişileri daha iyi anlayabilmek için diğerlerinden tavsiye almak veya fikir danışmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında köy tuvaleti görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında köy evine gitmek kendi işinin sahibi olunacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köyde olduğunu görmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine işaret eder.

Kahve falında köy yumurtası almak ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köyde kavga görmek düşman olduklarının anlaşılacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi köyünde olmak umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında köy çeşmesinden su içmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında köy imamı görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir