AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi köyünde olmak

Kahve falında kendi köyünde olmak

Kahve falında kendi köyünde olmak rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında kendi köyünde olmak gördüyseniz:

  • Eğitim hayatınız hala devam ediyorsa ya da işiniz eğitimle ilgiliyse, çalışmalarınızda kişiliğinizi kendinize zarar verebilecek bir silah gibi kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında bir köyün yandığını görmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil bir köy görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, hasadının tarlasında kalacağına delalet eder.

Kahve falında köy ekmeği yediğini görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına yorulur.

Kahve falında köyde ev almak yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köy ekmek görmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köye gelin gitmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, hataların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında dağ köyü görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına tabir olunur.

Kahve falında köyün yandığını görmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir