AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun pisliği görmek

Kahve falında koyun pisliği görmek

Kahve falında koyun pisliği görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, istediği yola çıkacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koyun pisliği gördüyseniz:

  • Katılacağınız aktiviteler işinizle ilgili konularda fırsatlar yaratabilir.

Kahve falında koyun pisliği yemek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, şifa ve ilaç bulacağına işarettir.

Kahve falında koyun pisliği temizlemek geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında koyun ve keçi pisliği görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında koyun pisliği görmek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnundaki pisliği temizlemek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, keyfin kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde hayvan pisliği görmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında köpek pisliğini görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aksiliklerin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalet pisliğini temizlemek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, rahatının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir