AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun ve keçi pisliği görmek

Kahve falında koyun ve keçi pisliği görmek

Kahve falında koyun ve keçi pisliği görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, daha güçlü hale geleceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında koyun ve keçi pisliği gördüyseniz:

  • Dini, felsefi veya ideolojik konularda tartışmalara girmeniz olasıdır.

Kahve falında koyun ve keçi pisliği görmek üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında keçi pisliği yemek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına yorulur.

Kahve falında koyun pisliği temizlemek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun pisliği görmek aç kalacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyun pisliği yemek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine delalet eder.

Kahve falında koyun ve keçi sürüsü görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında keçi koyun görmek eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, tüm özlemini gidereceğine yorulur.

Kahve falında beyaz koyun ve keçi görmek yapılan çalışmaların heba olacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir