AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun gözü görmek

Kahve falında koyun gözü görmek

Kahve falında koyun gözü görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyun gözü gördüyseniz:

  • Herkesi memnun edemezsiniz, imkansızı başarmaya çalışmayın.

Kahve falında koyun gözü yemek parasına da para ekleyeceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine yorulur.

Kahve falında koyun gözü görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek gözlü koyun görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında tek boynuzlu koyun görmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, refah düzeyinin yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında at ve koyun görmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında keçi koyun sürüsü görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ koyun eti görmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, çok sevinçli haberler alacağına işarettir.

Kahve falında koyun sürüsünün içinde olmak başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir