AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun emzirmek

Kahve falında koyun emzirmek

Kahve falında koyun emzirmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, verilen emeklerin heba olacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyun emzirmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerleme yöntemlerini daha iyi anlamanızı sağlayabilecek olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında koyun emzirmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğe kan emzirmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine işarettir.

Kahve falında bebeği sağ göğsünden emzirmek yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına delalettir.

Kahve falında hamile birinin bebek emzirmek böyle işlere kalkışacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeği emzirdiğini görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına inanılır.

Kahve falında hasta bebek emzirmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına işarettir.

Kahve falında başkasının erkek bebeğini emzirmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında bekar bebek emzirmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir