AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını koyuya boyatmak

Kahve falında saçını koyuya boyatmak

Kahve falında saçını koyuya boyatmak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, düşünmeden hareket edeceğine, sevinç dolu haberler alacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçını koyuya boyatmak gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar veya yeni durumlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında saçını koyuya boyatmak büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında saçlarını koyu renge boyatmak kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçını koyu renge boyatmak tartışmaların sona ereceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına delalettir.

Kahve falında saçı koyu renge boyatmak küskünlüklerin oluşacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarının koyulaştığını görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koyu renk saç görmek kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçı koyu renk görmek işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine delalettir.

Kahve falında koyu saç görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir