AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını koyu renk görmek

Kahve falında saçını koyu renk görmek

Kahve falında saçını koyu renk görmek borçların ödeneceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, çok güzel işlere gireceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına yorulur.

Kahve falında saçını koyu renk gördüyseniz:

  • Nereden geldiğinize dikkatli bakmanız, şu an gideceğiniz yön konusunda size fikir verebilir.

Kahve falında saçı koyu renk görmek mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine rivayet eder.

Kahve falında saçları koyu renk görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında koyu renkli saç görmek kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarını koyu renk görmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına rivayet eder.

Kahve falında koyu renk saç görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını koyu renk görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında koyu renk gelinlik görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında koyu renk araba görmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir