AnaSayfa / Genel / Kahve falında köy muhtarı görmek

Kahve falında köy muhtarı görmek

Kahve falında köy muhtarı görmek şükredeceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, daha çok çalışılacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına rivayet eder.

Kahve falında köy muhtarı gördüyseniz:

  • Kaba davranışları olan bir kişinin aklınızı karıştırmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında köy muhtarı görmek huzur getirecek birinin çıkacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Kahve falında köy muhtarını görmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında köyün muhtarını görmek çok eğleneceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski muhtar görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına delalettir.

Kahve falında muhtar görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin muhtar olduğunu görmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhtara gitmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında mahalle muhtarını görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir