AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek kovalıyor görmek

Kahve falında köpek kovalıyor görmek

Kahve falında köpek kovalıyor görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına tabir olunur.

Kahve falında köpek kovalıyor gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni fırsatlar, teklifler veya yollar değerlendirilmeyi bekliyor.

Kahve falında kedi kovalayan köpek görmek kazancının ilk önce azalacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek kovalaması görmek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, itibar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek kovalarken görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini köpek kovalarken görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpekler tarafından kovalanmak herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kovalayan köpek görmek hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah köpek tarafından kovalanmak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpek kovalamasından kaçmak kazancını bu kişiden elde edeceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir