AnaSayfa / Genel / Kahve falında kovalanmak ve kaçmak

Kahve falında kovalanmak ve kaçmak

Kahve falında kovalanmak ve kaçmak hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kovalanmak ve kaçmak gördüyseniz:

  • Başkaları için bir şeyler yapma çabası kendi işlerinizle ilgilenmenizi engelliyor.

Kahve falında kovalanmak kaçmak kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında köpek kovalamasından kaçmak önün açılacağına, umutlarının tazeleneceğine yorulur.

Kahve falında kovalayan birinden kaçmak eve huzurun ve bereketin geleceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kovalanmak ve kaçmak bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kaçmak kovalanmak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kovalandığını görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare tarafından kovalanmak zahmete ve çileye düşeceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine delalettir.

Kahve falında kova doldurmak emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir