AnaSayfa / Genel / Kahve falında kovalanmak kaçmak

Kahve falında kovalanmak kaçmak

Kahve falında kovalanmak kaçmak yoksul için zenginliğe, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, yeni işlerin geleceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kovalanmak kaçmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni fırsatlara şans tanımalısınız.

Kahve falında kaçmak kovalanmak geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına alamet eder.

Kahve falında kovalayan birinden kaçmak geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kovalanmak ve kaçmak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, maddi imkânlarının azalacağına işarettir.

Kahve falında köpek kovalamasından kaçmak çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kovalanmak kaçmak binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında domuzlar tarafından kovalanmak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, işlerin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında vahşi hayvanlar tarafından kovalanmak belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında süt kovası görmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir