Kahve falında kovalamaca oynamak

Kahve falında kovalamaca oynamak azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kovalamaca oynamak gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozan veya bozmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında kovalamaca oynamak emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında vahşi hayvan tarafından kovalanmak aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında içi su dolu kova görmek dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kedi tarafından kovalandığını görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında tuvalete kovayla su dökmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına rivayet eder.

Kahve falında aslan tarafından kovalanmak herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında tüfekle kovalanmak itibarın sarsılacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına yorulur.

Kahve falında şeytan tarafından kovalandığını görmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir