AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt kovası görmek

Kahve falında yoğurt kovası görmek

Kahve falında yoğurt kovası görmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yoğurt kovası gördüyseniz:

  • Bazı şeyler size sıkıntı verdiği için kafanızda çılgınca planlar olabilir.

Kahve falında yoğurt kovası görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına delalet eder.

Kahve falında bir kova yoğurt görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına rivayet eder.

Kahve falında kovada yoğurt görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kovayla yoğurt görmek çareye ve çözüme ulaşacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kova yoğurt görmek hedeflerini tutturacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu ıspanak yemek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu biber görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında meyveli yoğurt görmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir