AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşarken görmek

Kahve falında koşarken görmek

Kahve falında koşarken görmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, işlerinin günden güne açılacağına, özgüveninin artacağına işaret eder.

Kahve falında koşarken gördüyseniz:

  • Bir diğer ihtimal de, ruhen kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilecek danışmanlardan akıl almaya başlamanız olabilir.

Kahve falında ölen birini koşarken görmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında koşan at görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine delalet eder.

Kahve falında koşarak eve gitmek arzularının yerine geleceğine, yenisinin başlayacağına alamet eder.

Kahve falında deveyi koşarken görmek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında koşan boğa görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koşarak namaz kılmak ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine alamet eder.

Kahve falında koşarak camiye gitmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında babayı koşarken görmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, muradın gerçekleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir