AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşan erkek görmek

Kahve falında koşan erkek görmek

Kahve falında koşan erkek görmek elinin kolunun bağlanacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, büyük bir yenilgi alacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koşan erkek gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük planlarınız size büyük heyecan verirken, bazı alanlarda bazı kişileri rahatsız ediyor olabilir.

Kahve falında koşan erkek görmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tepeden koşarak inmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koşarak bir yere yetişmeye çalışmak yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koşarken durmak iş dünyasındaki prestijin azalacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında insanlardan koşarak kaçmak kalabalık günler geçirileceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına işaret eder.

Kahve falında dört nala koşan at görmek daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına delalet eder.

Kahve falında koşarak uçtuğunu görmek haneden birinin ayrılacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koşarken görmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir