AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşan adam görmek

Kahve falında koşan adam görmek

Kahve falında koşan adam görmek malının artmasına, bereketlenmesine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, yeni mekânlara gireceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koşan adam gördüyseniz:

  • Ciddiye almayı hiç aklınıza getirmediğiniz bir ilişki birden bire sizin için çok değerli hale gelebilir.

Kahve falında koşan adam görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine delalettir.

Kahve falında koşan aslan görmek şöhretli biri olunacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında koşarak gitmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında eşini koşarken görmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koşarak yürümek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında birinden koşarak kaçmak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koşarak denize atlamak kötü yönde hareket edeceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına işarettir.

Kahve falında koşarak yetişmek aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, değer göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir