AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşarak gitmek

Kahve falında koşarak gitmek

Kahve falında koşarak gitmek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, sözünde duracağına, düzeninin sarsılacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, iş için gurbete gidileceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında koşarak gitmek gördüyseniz:

  • Uzman kişilerin tecrübelerine kulak vermekte fayda var.

Kahve falında koşarak namaza gitmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına inanılır.

Kahve falında koşarak eve gitmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koşarak işe gitmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında koşarak bir yere gitmek bereketli yağmurlara, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yere koşarak gitmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koşarak camiye gitmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koşarak gitmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koşan at görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, başının ağrıyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir