AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkuyla bağırmak

Kahve falında korkuyla bağırmak

Kahve falında korkuyla bağırmak yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında korkuyla bağırmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda bazı sözler verebilirsiniz.

Kahve falında korkup bağırmak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında korkuyla bağırmak maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında korkudan bağırmak iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında korkudan bağırmak görmek daha sık bir araya geleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında korkup birine sarılmak haneden birinin ayrılacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında korkudan tekbir getirmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında korkup dua okuduğunu görmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine delalettir.

Kahve falında korkusuz olmak her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir