AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkudan bağırmak görmek

Kahve falında korkudan bağırmak görmek

Kahve falında korkudan bağırmak görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına alamet eder.

Kahve falında korkudan bağırmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz tartışmaları büyütebilir.

Kahve falında korkup bağırmak hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında korkuyla bağırmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, Tövbe Edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında korkudan bağırmak görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında korkudan bağırmak atılıma geçeceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında korkudan dua etmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında korkup sarılmak güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine tabir olunur.

Kahve falında inekten korkup kaçmak aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında aslanı korkutmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir