AnaSayfa / Genel / Kahve falında korku korkutmak

Kahve falında korku korkutmak

Kahve falında korku korkutmak yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Kahve falında korku korkutmak gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almaya veya size ek sorumluluklar yüklemeye çok hevesli kişilere ödün vermemelisiniz.

Kahve falında korkudan uyanmak hayatını sürdürmekte zorlanacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında bir şeyden korkup kaçmak çalışmaların bol kazanç getireceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında korkudan dua okumak daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında birilerini korkutmak zarar edilen işlerde kara geçileceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına yorulur.

Kahve falında korkuyla dua okumak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında korkuyla uyanmak tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında korkuluk görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, her anlamda şifa bulmaya yorulur.

Kahve falında korkup yasin okumak eğleneceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir