AnaSayfa / Genel / Kahve falında korku hissetmek

Kahve falında korku hissetmek

Kahve falında korku hissetmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, kapanan kapıların açılacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine işarettir.

Kahve falında korku hissetmek gördüyseniz:

  • Sürüncemeli tartışmalardan kaçının.

Kahve falında korkuyu hissetmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüm korkusu hissetmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına inanılır.

Kahve falında korku hissetmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza işaret etmektedir.

Kahve falında ter kokusu hissetmek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deprem hissetmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında karnında bebek olduğunu hissetmek hasretlerin biteceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında sarıldığını hissetmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine yorulur.

Kahve falında yalnız kaldığını hissetmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir